Tuesday, March 13, 2007

- Ritscaravan trekt verder -

Vreemd genoeg en tot onze grote verbazing vonden wij onze uitleg over het reilen en zeilen van onze blog terug bij onze liefelijke collega's van Zipperdotcom; inclusief het feestjes en vliegende reporter idee... Raar, maar ons niet gelaten om er nog een andere uitleg aan te geven en zelfs samen te werken om het geheel samen groter en beter te maken.


Ritscaravan zou zich in eerste instantie zoveel mogelijk toespitsen op wat de studenten zélf willen en wat hen zoal bezig houdt buiten school.

Animatie, Assistentie, Beeld Geluid & Montage, Drama en Audiovisuele Kunsten, voor Ritscaravan is iedereen gelijk voor de wet; zélfs de docenten!
Wij zullen dan ook uit elk jaar en uit elke richting één webverantwoordelijke willen vragen om naar voor te stappen om zijn/haar afdeling te vertegenwoordigen zodat iedereen zijn zegje heeft over wat er nu precies gebeuren zal.
Hoe gaat dit concreet in zijn werk?

Mario uit 2BGM geeft een kotfeestje, maar Mario heeft niet zoveel vrienden buiten zijn BGM klas :(.
Geen nood mario; hulp is onderweg!
Mario verwittigt zijn webmaster dat er een kotfeestje zal zijn op die plaats en die dag, de webmaster plaatst dit op de ritscaravanblog alwaar iedereen het zal kunnen zien.
Mario zijn kot zal nu bulken van de gewillige ritsassistentjes en ander ritsgespuis waardoor hij en zijn klasgenoten kunnen genieten van de vele voordelen van deze site en/of het vrouwelijk/mannelijk geslacht.

Wij hebben dit ook eventjes voor het gemak grafisch voorgesteld doormiddel van de allernieuwste photoshoptechnologie:


MAAR! Voor wat hoort uiteraard wat. Wij zullen Mario niet zomaar zonder slag of stoot helpen; er hangt immers iets aan vast. De voorbereiding van Mario zijn kotfeestje wordt immers door onze vliegende reporter gefilmt, net zoals het feest zelf en de vreselijke kater achteraf. Deze vliegende reporter zal elke keer iemand anders zijn die zijn of haar visie op het hele gebeuren op een ludieke en luchtige wijze tracht over te brengen. Hij of zij monteerd dit dan snel (maar goed), bezorgt het aan zijn of haar webmaster et voila, de dag nadien staat het al reeds op de ritscaravanblog alwaar iedereen hard zal kunnen lachen om de beelden van uw zogenaamd beste vriend(in) die uw lief binnendoet en andere exploiten...

De komende dagen zullen wij nog verder toelichten wat wij nog meer willen bereiken en waarvoor de vliegende reporter nog meer handig zal blijken, maar nu is het weliswaar bedtijd.

Roar!
Je ex-panters

No comments: