Saturday, May 12, 2007

Evaluatietje 2

Eerst en vooral was het weer een fijne en bovenal uitstekende dag, waarin weer nauw werd samengewerkt zonder al te veel problemen. Iedereen kan heel fier zijn op zichzelf en op elkaar.
Dat dat morgen weer maar zo mag gaan.

Het enige puntje van vervelendheid vond ik persoonlijk de rondleidingen die bij ons passeerden en waartegen niemand eigenlijk iets zinnigs te vertellen had omdat

1) Vlog-it al uitgelegd werd bij de kunstgroep
2) Wij vlog-it eigenlijk niet gebruiken in onze pitch
3) De uitleg in de tv-studio eigenlijk volledig verschillend is van onze pitchuitleg
4) De rondleiding uit teveel mensen bestaat en wij maar een beperkt aantal de blue-key kunnen laten testen.

Uiteraard is het nodig dat we de mensen wat uitleg verschaffen, maar misschien dat we dat morgen voor dat we beginnen wat duidelijker moeten afspreken onderling om het rondleidingsonderdeel nog vlotter te laten verlopen?

De filmpjes sloegen overduidelijk zeer goed aan, zoals dat we stiekem wel hadden gehoopt, dus dat aspect zat alvast goed. De eerste pitch ging gepaard met wat schematische vervelendheden waardoor de stress inderdaad wat de overhand nam misschien (maar dat was bij anderen ook zo, zij het misschien niet zo zichtbaar), maar dat valt morgen wel weer goed te maken...

Voor de rest was het gewoon een zeer fijne, toffe dag waarin samenwerking primeerde en waarin ik jullie wéér maar eens meer heb leren appreciëren.

groetjes,
Thomas

1 comment: